Nieuws

Een ander leven voor ijzeren Hein


Een ander leven voor ijzeren Hein

Vandaag de dag is de impact van je eigen persoonlijkheid een hot item. Zelfs op mondiaal niveau is er een ware krachtmeting aan de gang over wie leiderschap toont en wie niet. In onze organisatie is dat vanzelfsprekend geen uitzondering, maar we kiezen er voor dat wel op een hele andere manier te laten zien. 

Stel je een zakenman voor die op een dag in november 2016 tijdens het uitoefenen van zijn hobby (sportklimmen) plotseling een enorme val maakt. Een vreselijk ongeluk: van 16 meter hoog stort hij op de betonnen vloer te pletter … fysiek kapot, diep in coma kiest hij voor het leven, een ander leven.

Tijdens ons braininar van 30 juni a.s houdt Danny Vishnudatt een interview met Hein Noortman, die dit on-geluk op een bijzondere manier overleefde en nu stap voor stap werkt aan zijn fysieke herstel. De impact van zijn vierde brein is zo helder, dat hij ons op zijn inspirerende manier vertelt hoe je omgaat met zo’n enorme verandering, vooral hoe een ‘herrezen’ ego daarbij van het grootste belang is.

Deze ijzeren Hein ziet zelf nog niets van zijn nieuwe leven, maar zijn beeld, zijn visie op leiderschap kan hij ons met zijn blinde ogen eindelijk laten zien. Danny Vishnudatt is een van onze vaste breincoaches. Hij werkt met bewustzijnsprocessen in relatie tot ons denken en stelt altijd de juiste vragen. Een voorproef van het interview ontvang je binnenkort in je mailbox: zet 30 juni dus vast in je agenda.

Wil jij ook weten hoe je de impact van je leiderschap vergroot; hoe je kunt omgaan met veranderingen; dat je altijd kunt kiezen voor het leven, meld je dan hier aan.